Ένινγκ: «Αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ εστίασε στη φάση του ακυρωθέντος τέρματος του Λίντσεϊ Ροζ και καυτηρίασε τον τρόπο διαχείρισης του VAR.

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη φάση δίχως, αρχικά, να σταθεί πολύ σ’ αυτή καθώς υποστήριξε ότι… «είμαι χαρούμενος για τη νίκη αλλά και τον τρόπο με τον οποίον ήρθε. Παίξαμε επιθετικά, πετύχαμε έξοχα γκολ, ίσως να μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα τέρματα. Υπάρχει και η συζήτηση του γιατί να μετρούν λιγότερα γκολ απ’ όσα πετυχαίνουμε. Το σημαντικό για μένα είναι ότι αντιδράσαμε σωστά μετά από αρνητικό αποτέλεσμα και δείχνει τον χαρακτήρα της ομάδας».

Εκεί ρωτήθηκε για το γεγονός ότι μεσολάβησαν 30 δευτερόλεπτα από το βολέ του Κουέστα (όπου ήταν εκτεθειμένος ο Λάρσον) έως το γκολ του Ροζ. «Για μένα αυτό είναι ο θάνατος του ποδοσφαίρου. Αν είναι να γυρίζουμε τόσο πίσω τον χρόνο, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί», είπε.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Λίντσεϊ Ροζ ο οποίος έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας, είπε: «Ο Ροζ έκανε έξοχα τη δουλειά του όπως και ο Σούντγκρεν, ωστόσο αυτό που είχα στο μυαλό μου ήταν να χρησιμοποιήσω ένα μικρό παιδί, τον Σενγκέργκη και θεωρώ ότι αυτό είναι καλό για τον σύλλογο. Δεν ξέρουμε αν θα λειτουργούσε, αλλά αυτό είχα στο μυαλό μου», ενώ όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή του Νικολά Ντιγκινί στο βασικό σχήμα απάντησε… «δεν θέλω να σταθούμε ατομικά στους παίκτες. Το σημαντικό είναι ότι ανταποκρίνεται κάθε παίκτης που καλείται να παίξει κι αυτό είναι το κρίσιμο σημείο. Είδαμε επίσης ότι δεν χάσαμε τον ρυθμό μετά τις αλλαγές κ αυτό σημαντικό για τον οργανισμό». Στον επίλογο της συνέντευξης Τύπου, ο Μίκαελ Ένινγκ ρωτήθηκε για τον κόσμο ο οποίος ζήτησε την κατάκτηση του Κυπέλλου και επανέλαβε ότι… «το έχω ξαναπεί ότι όσοι θέλουν κατάκτηση του Κυπέλλου πρέπει να είναι εδώ στον αγώνα με τον Ατρόμητο, να μας υποστηρίξουν καθώς τους χρειαζόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα