Παναιτωλικός: Επίσημα παρελθόν ο Γιοβάνοβιτς

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Επίσημα παρελθόν ο Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με τα «καναρίνια» και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιο Κορέα
Παρελθόν από τον Παναιτωλικό αποτελεί πλέον και επίσημα ο Ιγκόρ Γιοβάνοβιτς. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νότιο Κορέα καθώς τα «καναρίνια» αποδέχθηκαν την πρόταση που τους έγινε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, αποχαιρέτησε όλους στο Αγρίνιο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λύθηκε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Ίγκορ Γιοβάνοβιτς, μετά από αίτημα του ποδοσφαιριστή ο οποίος δέχτηκε πρόταση μεταγραφής από ομάδα της Ν. Κορέας. Στις δηλώσεις του τόνισε: «Ήρθα στον Παναιτωλικό το καλοκαίρι έχοντας τις καλύτερες συστάσεις από γνωστούς και φίλους που μου είπαν μόνο θετικά πράγματα. Στο διάστημα που αγωνίστηκα το διαπίστωσα κι εγώ. Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, ο ερχομός του νέου τεχνικού επιτελείου και νέων ποδοσφαιριστών, βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό και ποιοτικό σύνολο. Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς και είμαι σίγουρος ότι ο Παναιτωλικός θα πετύχει τους στόχους του. Ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα και τον καθένα ξεχωριστά. Ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι μας ξανασμίξουν. Στο επανιδείν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα