ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει σήμερα του Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει σήμερα του Κρέσπο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ξεκαθαρίζει σήμερα του Κρέσπο

bet365

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Χοσέ Κρέσπο. Ο Ισπανός στόπερ του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί σε προγραμματισμένη εξέταση επαναξιολόγησης του τραυματισμού του.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον μηρό και παρότι επέστεψε αγωνιζόμενος ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία, συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν ότι θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει 100% στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του «Δικεφάλου».

Ο Κρέσπο αναμένεται μέσα στην ημέρα να υποβληθεί σε προγραμματισμένη εξέταση επαναξιολόγησης του τραυματισμού του στον ορθό μηριαίο, οπότε και θα φανεί η ετοιμότητά του ή αν τελικά χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα