ΑΕΚ: Ο Αραούχο μια ανάσα από την επιστροφή του!

ΑΕΚ: Ο Αραούχο μια ανάσα από την επιστροφή του!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Αραούχο μια ανάσα από την επιστροφή του!

bet365

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λας Πάλμας και ο Σέρχιο Αραούχο ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ενωση. Οι όροι της μεταγραφής...

Ολυμπιακός - Μπασκόνια με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ετοιμη να πυροδοτήσει την βόμβα του Ιανουαρίου είναι η ΑΕΚ! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Ενωση είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λας Πάλμας για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο!

Οπως προέκυψε, η ΑΕΚ και ο Ιλια Ιβιτς ουδέποτε σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις με τον ισπανικό σύλλογο και λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος φαίνεται ότι βρέθηκε και η χρυσή τομή!

Αλλωστε το... θέμα δεν ήταν ο παίκτης, ο οποίος ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, αλλά η Λας Πάλμας και η τελική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτή φαίνεται πως βρίσκεται στις τελευταίες λεπτομέρειες και ο Αραούχο είναι μια ανάσα από το ν' αποκτηθεί από την ΑΕΚ με την μορφή δανεισμού η οποία θα έχει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι...

Οι όροι και η τρέλα του Αραούχο

Τι σημαίνει υποχρεωτική οψιόν αγοράς και ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αυτή ειναι λίγο πιο κάτω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που θα πρέπει να δώσει η ΑΕΚ στην Λας Πάλμας το καλοκαίρι αλλιώς θα υπάρξει πέναλτι.

Τώρα σε ότι έχει να κάνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής, σε αυτήν μεγάλο ρόλο έπαιξε ο ίδιος ο Σέρχιο ο Αραούχο. Ο Αργεντινός πίεσε πολύ από την μεριά του και ουσιαστικά έπεισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη για να προχωρήσει το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα