Πρόγραμμα θεραπείας για τον Μπρούνο Γκάμα

Πρόγραμμα θεραπείας για τον Μπρούνο Γκάμα

Gazzetta team
Πρόγραμμα θεραπείας για τον Μπρούνο Γκάμα

bet365

Ο Μπρούνο Γκάμα δεν συμμετείχε στη σημερινή (29/1) προπόνηση του Άρη και η τελική απόφαση για την παρουσία του στον αγώνα (2/2) με τον Πανιώνιο θα ληφθεί εντός 48ώρου.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης… «στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/02, 15:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα, από την πλευρά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα