Ολυμπιακός: Στον «αέρα» η μεταγραφή του Χασάν!

Ολυμπιακός: Στον «αέρα» η μεταγραφή του Χασάν!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Στον «αέρα» η μεταγραφή του Χασάν!

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν είναι στην Ελλάδα, περνώντας ιατρικές εξετάσεις, ωστόσο η επιστροφή του στον Ολυμπιακό δεν είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί.

Η μεταγραφή του Αιγύπτιου επιθετικού της Μπράγκα είχε μπει στην τελική ευθεία και όλα έδειχναν πως θα επέστρεφε στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ωστόσο, τη δεδομένη στιγμή, τα πάντα βρίσκονται στον «αέρα».

Ο Χασάν είναι στην Αθήνα και μάλιστα την Κυριακή πέρασε και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όμως υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα και η υπόθεση δείχνει να «κολλάει».

Αξίζει να σημειωθεί πως από το βράδυ της Κυριακής δείχνει να «χαλάει» και η μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς καθώς σημειώθηκε εμπλοκή στις συζητήσεις, χωρίς πάντως να είναι μέχρι στιγμής κάτι οριστικό. Σε σχέση με την εμπλοκή αυτή η διαφορά των δύο πλευρών έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, το συμβόλαιο του Πορτογάλου αλλά και το γεγονός πως η Γουλβς είχε βάλει μεγάλο ποσό σε μπόνους επίτευξης στόχων και δεν έφτανε στο ποσό που ήθελε επακριβώς ο Ολυμπιακός. Από τον Ολυμπιακό επίσης προέκυπτε πως ο παίκτης ανήκει 100% στον σύλλογο και ότι δεν έχει ποσοστό ο ατζέντης Ζόρζε Μέντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα