Επιστροφή Ροζ και πρώτη προπόνηση για τον Άρη

Επιστροφή Ροζ και πρώτη προπόνηση για τον Άρη

Gazzetta team
Επιστροφή Ροζ και πρώτη προπόνηση για τον Άρη

bet365

Ο Άρης άρχισε την προετοιμασία του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (2/2) με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» υπολογίζοντας τον Λίντσεϊ Ροζ, ενώ παραμένει ανοιχτό το θέμα του Μπρούνο Γκάμα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε επισήμως ότι ο Πορτογάλος επιθετικός θα υποβληθεί αύριο (28/1) σε εξετάσεις ούτως ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού. Για την ακρίβεια, αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ. Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Σε ό,τι αφορά τον Μπρούνο Γκάμα, που έγινε αλλαγή στον κυριακάτικο αγώνα, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αύριο θα γίνει ο απαραίτητος ιατρικός έλεγχος, προκειμένου να υπάρξει μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν το πρωί της Τετάρτης, οπότε και θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης (02/02, 15:00), στο πλαίσιο της 22ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι με την ομάδα της Ν. Σμύρνης επανέρχεται ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που εξέτισε την ποινή του, ενώ στον αντίποδα δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους οι Φραν Βέλεθ και Μιχάλι Κόρχουτ (αμφότεροι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα