Ένινγκ: «Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι»

Ένινγκ: «Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη πριν τη σημερινή (27/1) προπόνηση υποστηρίζοντας ότι τώρα πρέπει να αποδείξουν τις στέρεες βάσεις που έχει αυτή η ομάδα.

Ο Γερμανός προπονητής του Άρη δεν αναγνώρισε την ομάδα του στο Αγρίνιο καθώς οι «κίτρινοι» πράγματι έκαναν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια τους στη φετινή χρονιά. Όπως μάλιστα είπε ο ίδιος στους παίκτες… «ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας από την ημέρα που βρίσκομαι στην ομάδα». Ο 54χρονος προπονητής στάθηκε περισσότερο στην επόμενη μέρα και κυρίως στην αντίδραση που πρέπει να βγάλει η ομάδα του. «Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες, ούτε θα βρούμε λύσεις ρίχνοντας τις ευθύνες δεξιά κι αριστερά . Τώρα επιβάλλεται να είμαστε πιο ομάδα από ποτέ και πιο ενωμένοι από ποτέ . Όλοι μαζί κερδίζουμε όλοι μαζί χάνουμε. Δεν θα αφήσουμε να μας πάρει από κάτω αυτή η ήττα , όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Η μπάλα παραμένει στα πόδια μας . Όλα εξαρτώνται από εμάς και δεν κυνηγάμε κανέναν. Θα δουλέψουμε αυτή τη βδομάδα ώστε κόντρα στον Πανιώνιο να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα