Χαριστέας σε παίκτες: «Αυτή η εμφάνιση είναι καλό μάθημα» (pic)

Χαριστέας σε παίκτες: «Αυτή η εμφάνιση είναι καλό μάθημα» (pic)

Gazzetta team
Χαριστέας σε παίκτες: «Αυτή η εμφάνιση είναι καλό μάθημα» (pic)

bet365

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, καυτηριάζοντας την εμφάνιση του συνόλου.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είχε παράπονα από τους ποδοσφαιριστές και μίλησε σε όλους μετά το παιχνίδι λέγοντας μεταξύ άλλων ότι… «αυτή η εμφάνιση είναι ένα καλό μάθημα για όλους. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να δίνεις το 100% σε κάθε παιχνίδι το 100%, όλες τις δυνατότητές σου και να παίζεις με ψυχή. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, είμαστε μέσα στον στόχο μας αλλά θα πρέπει να αντιδράσουμε όλοι μαζί και όχι ο καθένας δεξιά και αριστερά. Να μην γκρεμίσουμε ότι κάνουμε δεν έχει χαθεί τίποτα».

Μάλιστα και μέσω των social media έστειλε το «μήνυμα» της στήριξης. «Δεν πρόκειται ποτέ να κατηγορήσω τα παιδιά που φοράνε την φανέλα της ομάδας μας. Ψηλά το κεφάλι. Στο τέλος λογαριασμός για όλους μας. VAMOS!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα