«Ο Μολό θα φέρει την εμπειρία του στην Ορλεάν»

«Ο Μολό θα φέρει την εμπειρία του στην Ορλεάν»

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Ο Μολό θα φέρει την εμπειρία του στην Ορλεάν»

bet365

Για τις πιθανότητες δανεισμού του Γιοάν Μολό στην Ορλεάν μίλησε ο προπονητής της Ορλεάν, Ντιντιέ Ολέ-Νικόλ.

Ο 30χρονος εξτρέμ εδώ και αρκετό καιρό δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και ως εκ τούτου η επιστροφή του στη Γαλλία φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

Μετά την Σοσό, στο παιχνίδι της απόκτησης του Μοό έχει μπει η Ορλεάν ομάδα της Ligue 2 με τον προπονητή του συλλόγου, Ντιντιέ Ολέ-Νικόλ να παραδέχεται πως γίνεται προσπάθεια προκειμένου να αποκτηθεί ο Γάλλος με την μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό.

«Ο Γιοάν θέλει να επιστρέψει στη Γαλλία και βρεθήκαμε άμεσα σε επαφές μαζί του. Είναι ένας παίκτης που θα φέρει την εμπειρία του στον σύλλογο έχοντας πάνω από 150 εμφανίσεις στη Ligue 1.

Είναι καλός παίκτης και χρειαζόμαστε έμπειρους και δυνατούς ποδοσφαιριστές», τόνισε ο 58χρονος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ορλεάν βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας με 13 βαθμούς σε 20 παιχνίδια. Ο Μολό στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας 6 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα