Ένινγκ: «Το κλίμα είναι σαν τον… καιρό στη Θεσσαλονίκη»

Ένινγκ: «Το κλίμα είναι σαν τον… καιρό στη Θεσσαλονίκη»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Το κλίμα είναι σαν τον… καιρό στη Θεσσαλονίκη»

bet365

Ευδιάθετος ο Μίκαελ Ένινγκ παρομοίασε το κλίμα στον Άρη με την ηλιοφάνεια που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γερμανός προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και αρχικά δεν έκρυψε τη χαρά του για το κλίμα στην ομάδα. «Το κλίμα είναι όπως και ο καιρός, έξοχο. Αυτό που είδαμε είναι ότι τα τελευταία παιχνίδια μας κόστισαν σε δύναμη και ενέργεια. Δεν καταφέραμε να προπονηθούμε λόγω διαδοχικών αγώνων, αυτό συμβαίνει και τώρα, έχοντας άμεσα τον αγώνα με τον Παναιτωλικό», είπε και ρωτήθηκε για το αν προτίθεται να προχωρήσει σε διαχείριση υλικού. «Πάντα παίζουμε για τη νίκη, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεσή μας, ίσως θα πρέπει να δώσουμε ανάσες. Έχουμε πολλά παιχνίδια και τον Φεβρουάριο και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γι’ αυτό το επίπονο διάστημα».

Ρωτήθηκε για το επίπεδο δυσκολίας του αγώνα με τον Παναιτωλικό και απάντησε ότι… «μας προβληματίζει πιο πολύ το ταξίδι. Είναι μεγάλη διαδρομή. Κάθε παιχνίδι είναι περίπλοκο, αλλά πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο την ποιότητα που έχει αυτή η ομάδα».

Ο 54χρονος προπονητής ανακοίνωσε ότι ο Λίντσεϊ Ροζ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο μεθαυριανό παιχνίδι (26/1, 17:15) απέναντι στον Παναιτωλικό και ο Φραν Βέλεθ κόντρα στον Πανιώνιο. «Ο Ροζ θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό κι ελπίζω ότι όλοι οι άλλοι θα είναι διαθέσιμοι. Ο Βέλεθ θα λείψει στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Χθες αρρώστησε ο Σούντγκρεν και πρέπει να περιμένουμε για την περίπτωσή του. Πρόβλημα δεν έχουμε, δεν μας ανησυχεί αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να διαχειριστούμε αυτήν την κατάσταση».

Όπως ήταν λογικό τέθηκε το ζήτημα του Φιορίν Ντουρμισάι. «Με χαροποιεί η απόφαση γιατί είναι ιδιαίτερα ταλαντούχους. Είδαμε ότι υποστηρικτικά μπορούν να προσφέρουν οι Ντιγκινί, Μαντσίνι αλλά επειδή χρειαζόμαστε κάθε ποδοσφαιριστή, είναι πολύ ικανοποιητικό ότι θα τον έχουμε στη διάθεσή μας».

Για την απόδοση των μεσοεπιθετικών στον αγώνα με την Ξάνθη, είπε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω μεμονωμένα για παίκτες. Σαν ομάδα παίξαμε καλά, κερδίσαμε… κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Κρατάμε τη νίκη και συγκεκριμένα στοιχεία». Σχετικά με την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και το ότι ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο, σημείωσε ότι… «καταρχήν χαίρομαι που είμαστε σ’ αυτή τη φάση του Κυπέλλου. Είναι μια ελκυστική κλήρωση και είναι σημαντικό που ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα μας. Θέλω να έχουμε κατάμεστο γήπεδο κι ελπίζω ότι όλοι όσοι θέλουν από εμάς να κατακτήσουμε το Κύπελλο να είναι στις κερκίδες».

Ερωτηθείς, τέλος, για το αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφική κίνηση κι αν τελικώς θα γίνει η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, απάντησε: «Σε πρώτο επίπεδο είμαι χαρούμενος που έχουμε πλέον έναν παίκτη . Είμαι ο λανθασμένος συνομιλητής στο συγκεκριμένο ερώτημα γιατί θα αποφασίσουν άλλες πλευρές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα