Η επιστροφή του Ντιγκινί και η αμφιβολία για Κουέστα

Η επιστροφή του Ντιγκινί και η αμφιβολία για Κουέστα

Gazzetta team
Η επιστροφή του Ντιγκινί και η αμφιβολία για Κουέστα

bet365

Ο τραυματισμός του Μπράουν Ιντέγε επαναφέρει τον Νικολά Ντιγκινί στο βασικό σχήμα του Άρη, ωστόσο παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα.

Ο Γάλλος επιθετικός θα επιστρέψει στην 11αδα του Άρη και μάλιστα στη θέση που του αρέσει να παίζει, στην κορυφή της επίθεσης έχοντας δίπλα του τον Ντάνι Λάρσον. Το τελευταίο έχει τη σημασία του καθώς ο Ντιγκινί χρησιμοποιούταν στο αριστερό άκρο της επίθεσης, θέση η οποίας δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη, πράγμα το οποίο είχε επισημάνει τόσο ο ίδιος όσο και ο Μίκαελ Ένινγκ. Στο αρχικό σχήμα προβλέπεται να επιστρέψει και ο Λούκας Σάσα, ενώ μένει να φανεί η απόφαση του Γερμανού προπονητή για το αριστερό άκρο της επίθεσης μεταξύ των Μπρούνο Γκάμα και Μαντσίνι.

Αντιθέτως, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα ο οποίος «κουβαλάει» τραυματισμό από τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λάρισα. Υποβλήθηκε σε ένεση και αγωνίστηκε στον αγώνα του Κυπέλλου με την Ξάνθη, αλλά έμεινε εκτός αποστολής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Ο Ισπανός θα δοκιμάσει πριν τον αγώνα και αναλόγως θα αποφασιστεί αν θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα