FIFA / UEFA: Η συνάντηση των Big 4 στην Αθήνα και η αρχική ατζέντα!

Δημήτρης Τομαράς
FIFA / UEFA: Η συνάντηση των Big 4 στην Αθήνα και η αρχική ατζέντα!

bet365

Με το μεγάλο ερώτημα του εάν θα βγάλει ουσιαστικό αποτέλεσμα ή κατά πόσον θα έχει αντίκρισμα να συνεχίζει να πλανάται το μεσημέρι της Τετάρτης θα υπάρχει συνάντηση των Big 4 με FIFA / UEFA, ΕΠΟ, Λίγκα και Υφυπουργείο Αθλητισμού στην Αθήνα.
Όπως έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, έχουν καλέσει σε συνάντηση για αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ.κ. Μαρινάκη, Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μελισσανίδη και Σαββίδη. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αίθουσα Grand Ballroom στο ισόγειο του ξενοδοχείου που είναι στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα θα φιλοξενήσει την συνάντηση αυτή. Εκ μέρους των Διεθνών Ποδοσφαιρικών Συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA).
Την συνάντηση θα προλογίσουν ο Λάκοβιτς σε πρώτο επίπεδο αλλά και ο Αυγενάκης. Επίσης στο πιο ειδικό πλαίσιο η βασική ατζέντα θα έχει να κάνει
α) με την διάδοχη κατάσταση στην ΕΠΟ, τις εκλογές της και το πώς θα γίνουν
β) την επόμενη ημέρα στο ποδόσφαιρο μετά την αποχώρηση των FIFA - UEFA το προσεχές καλοκαίρι
γ) Επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής για την ΕΠΟ (πιθανότατα τεχνοκράτης ως CEO) και την ΚΕΔ.
δ) Την αποκλιμάκωση της έντασης.
Σύμφωνα με το αρχικό πλάνο, αρχικά θα γίνει κουβέντα μεταξύ των ισχυρών ανδρών του "Big 4" και εν συνεχεία θα μπουν σε αυτήν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι. Φυσικά στις συζητήσεις κάθε πλευρά μπορεί να θέσει ή να προτάξει ό,τι θεωρεί πιο σημαντικό. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα το ζήτημα της ΚΕΔ / ΕΠΟ και του Μέλο Περέιρα, η ΑΕΚ του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή, ο Παναθηναϊκός τα θέματα διαιτησίας ή βίας και ο ΠΑΟΚ τις δικές του θέσεις. Το ζητούμενο είναι αν θα βρεθεί μια μίνιμουμ βάση συμφωνίας αρχικά για την "πολεμική" πολλές φορές ατμόσφαιρα στην εφετινή σεζόν (μέχρι την ολοκλήρωση πρωταθλήματος - Κυπέλλου) και εν συνεχεία για τα πρόσωπα "κοινής αποδοχής" από την εκκίνησης της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα