ΠΑΟΚ: Ερωτηματικά για Καντουρί και Στοχ

ΠΑΟΚ: Ερωτηματικά για Καντουρί και Στοχ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ερωτηματικά για Καντουρί και Στοχ

bet365

Οι δύο ποδοσφαιριστές απουσίαζαν από την προπόνηση της Τρίτης (21/1) και είναι αμφίβολη η παρουσία τους στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Λαμία.

Ένα χτύπημα που δέχθηκε στην προπόνηση της Τρίτης (21/1) ο Μαροκινός μέσος και η ίωση που έχει κρατήσει τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό στο σπίτι του, οι λόγοι για τους οποίους ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να τους υπολογίζει ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία.

Η κατάσταση του Ομάρ Ελ Καντουρί θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη (22/1).

Πιο αναλυτικά:

«Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (21.01) στη Νέα Μεσημβρία.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσο το ένα έπαιζε rondo, το άλλο δούλεψε στην αμυντική τακτική, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και στο φινάλε οι παίκτες εξασκήθηκαν στα τελειώματα.

Ο Μίροσλαβ Στοχ έμεινε στο σπίτι λόγω ίωσης, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί δέχθηκε ένα χτύπημα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί την Τετάρτη (22.01), ενώ ο Λέο Ζαμπά συνέχισε με ατομικό και θεραπείες.

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για τη Λαμία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα