Ατρόμητος: Χωρίς Ρισβάνη στο ΟΑΚΑ

Ατρόμητος: Χωρίς Ρισβάνη στο ΟΑΚΑ

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Χωρίς Ρισβάνη στο ΟΑΚΑ

bet365

Ο Σπύρος Ρισβάνης έχει υποστεί διάστρεμμα κι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Ουγκράι...

Έτοιμος για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ατρόμητος, με τον Σάββα Παντελίδη να μην υπολογίζει στον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Ουγκράι που φαίνεται να μην είναι στα βασικά πλάνα του Έλληνα τεχνικού. Στην αποστολή βρίσκεται και πάλι ο Μπουσουλάτζιτς, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να κάνει και το ντεμπούτο του στο δεύτερο πέρασμά του από τον Ατρόμητο.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Καχίλα, Βέλλιος, Στρούγγης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Κατράνης, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ταλόσα, Χαρίσης, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Κιβρακίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα