Εκτός με Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο ο Ιντέγε

Εκτός με Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο ο Ιντέγε

Gazzetta team
Εκτός με Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνιο ο Ιντέγε

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε έχει μυϊκό τραυματισμό στη γάμπα, δεν υπολογίζεται για τους αγώνες με Ξάνθη και Παναιτωλικό δίχως επί του παρόντος να υπάρχει σαφή εκτίμηση για το διάστημα της απουσίας του η οποία κυμαίνεται από 3 έως 5 εβδομάδες.

Ο Νιγηριανός επιθετικός τραυματίστηκε στη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε μυϊκό πρόβλημα (σ.σ. θλάση) στη γάμπα. Σε πρώτη φάση οι «κίτρινοι» έκαναν γνωστό ότι ο 31χρονος θα μείνει εκτός στους αγώνες με Ξάνθη, Παναιτωλικό και Πανιώνο. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει επανεξέταση της κατάστασής του, είναι σαφές ότι το διάστημα της απουσίας του θα εξαρτηθεί από την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες και από το χρόνο που θα χρειαστεί για να απορροφήσει το οίδημα. Σε πρώτη φάση, το διάστημα της αποκατάστασης υπολογίζεται από 3 έως 5 εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα