ΑΕΛ: Κοντά στην πόρτα της εξόδου και ο Μπράλιτς

ΑΕΛ: Κοντά στην πόρτα της εξόδου και ο Μπράλιτς

Φώτης Καρακούσης
ΑΕΛ: Κοντά στην πόρτα της εξόδου και ο Μπράλιτς

bet365

Οι αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΛ συνεχίζονται, με τον Σλάβκο Μπράλιτς να αποτελεί όπως όλα δείχνουν παρελθόν από την ομάδα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μεταγραφική περίοδος χωρίς μεταγραφές αλλά και αποχωρήσεις για την ΑΕΛ δεν γίνεται και έτσι και σε αυτή του Ιανουαρίου οι κινήσεις για τους «βυσσινί» συνεχίζονται. Κινήσεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών, αλλά και με αποχωρήσεις, όπως αυτή του Άντονι Φατιόν που από σήμερα Δευτέρα αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τους «βυσσινί».

Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Σλάβκο Μπράλιτς. Ο 27χρονος Κροάτης αμυντικός που φέτος έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια έναν χρόνο αφότου αποκτήθηκε (συγκεκριμένα στις 31/1/2019 ανακοινώθηκε) εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα αποχωρήσει από τους Θεσσαλούς. Την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο Μπράλιτς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος που μπορούσε να αγωνιστεί, έπαιξε σε 8 παιχνίδια σκοράροντας μία φορά, ενώ στο φετινό έχει παίξει όπως αναφέραμε σε 15 αγώνες των «βυσσινί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα