Ένινγκ: «Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τα λάθη μας, εμείς όχι τα δικά του»

Δημήτρης Τομαράς
Ένινγκ: «Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τα λάθη μας, εμείς όχι τα δικά του»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ εκ μέρους του Άρη ανέλυσε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τι δεν έκανε καλά ο Άρης και στάθηκε στη νοοτροπία που έχει ως τεχνικός αλλά και στον τραυματισμό του Ιντέγε.

Ο Ένινγκ είπε για:

Το ματς: Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ανοιχτά. Να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν κλειστήκαμε. Το ποδόσφαιρο είναι και παιχνίδι λαθών. Ο Ολυμπιακός αξιοποίησε τα λάθη μας αλλά εμείς όχι του Ολυμπιακού. Ήταν σημείο - κλειδί που χάσαμε τον Ιντέγε με τραυματισμό. Κάναμε αλλαγή και αποδιορναωθήκαμε. Μετά δεχθήκαμε το γκολ. Στο 2ο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν αποφασιστικός και πήρε το παιχνίδι.

Το δοκάρι του Λάρσον στο 0-0: Αυτό είπα πριν. Εάν δεν αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου και τα λάθη του αντιπάλου...

Το μέγεθος του τραυματισμού του Ιντέγε: Δεν μπορώ να πω κάτι. Θα αξιολογηθεί από αύριο η κατάσταση.

Το δίλεπτο '22-'24 με το 2-0: Μπορεί να γίνει. Δεν είναι εύκολο. Παίζαμε ένα ντέρμπι σε δύσκολη έδρα και αυτό το δίλεπτο ήταν σημαντικό. Ναι μας δυσκόλεψε.

Το εάν θα άλλαζε την επιθετική τακτική του Άρη που είχε ψηλά τις γραμμές του: Όχι. Γιατί; Εάν είχαμε πάρει προβάδισμα νωρίς θα ήταν άλλο ματς. Γιατί να το αλλάξεις αυτό; Γιατί να παίξεις αλλιώς; Δεν είναι το νόημα του ποδοσφαίρου να κλείνεσαι. Δεν είναι το ποδόσφαιρο αυτό.

Τον Ομάρ και την αριστερή πλευρά με Τσιμίκα που προκάλεσαν προβλήματα στον Άρη: Τι να σας απαντήσω για αυτό; Θα δούμε συνολικά το ματς και θα το αξιολογήσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα