Πρίγιοβιτς: Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και γιατί δεν προχώρησε στην Μπεσίκτας!

Πρίγιοβιτς: Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και γιατί δεν προχώρησε στην Μπεσίκτας!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Πρίγιοβιτς: Τι ισχύει για ΠΑΟΚ και γιατί δεν προχώρησε στην Μπεσίκτας!
Το gazzetta.gr αναλύει όλα τα δεδομένα αναφορικά με το επόμενο βήμα στην καριέρα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Πως η βέβαιη (σύμφωνα με τους Τούρκους) μετακίνησε στην Μπεσίκτας χάλασε και τι ισχύει με ΠΑΟΚ.

Bwin - Η δράση όλων των σπορ, τώρα πιο αληθινή από ποτέ! |21+

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι «φευγάτος» από την Αλ Ιτιχάντ ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου από από την Τζέντα κάποια πρόταση που θα ικανοποιεί τόσο την ομάδα, όσο και τον ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πάντα στο μυαλό του «Πρίγιο» με τον σερβικό Τύπο να επαναφέρει σενάριο επιστροφής του 29χρονου φορ στους πρωταθλητές Ελλάδας. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ευσταθεί και για να γίνει πράξη θα πρέπει να συμβούν συνταρακτικές ανατροπές.

Το Financial Fair Play δένει τα χέρια του «Δικεφάλου». Για να ευοδωθεί ένα τέτοιο σενάριο θα πρέπει αρχικά να πουλήσει έναν εκ των Άκπομ ή Σφιντέρσκι, ενώ την ίδια στιγμή το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του «Πρίγιο» το οποίο ξεπερνά τα 5,5 εκατ. ευρώ θα πρέπει να βρεθεί τρόπος για να καταβληθεί ισομερώς από τις δύο ομάδες. Ακόμη και έτσι όμως φαντάζει υπερβολικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Σε ότι αφορά την σχεδόν σίγουρη (όπως την παρουσίαζαν οι Τούρκοι) μετακίνηση του στην Μπεσίκτας, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης πράγματι κατέθεσε προσφορά ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε λόγω των οικονομικών περιορισμών που υπάρχουν από την τουρκική ομοσπονδία. Η πρόταση των «Μαύρων Αετών» δεν έφτασε στο κατάλληλο επίπεδο παρά τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν για να γίνει το deal.

Με τα έως τώρα δεδομένα ο πρώην φορ του ΠΑΟΚ θα περιμένει μέχρι την τελευταία μέρα του μεταγραφικού παζαριού προκειμένου να ξεκαθαρίσει ο επόμενος προορισμός του.

Σύλλογοι από Ρωσία, Πορτογαλία, Αγγλία και Κίνα έχουν στην μεταγραφική τους ατζέντα το όνομα του Πρίγιοβιτς και δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις...

SUPERLEAGUE NEWS FEED