ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης και η ανάγκη ενίσχυσης στα αριστερά

ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης και η ανάγκη ενίσχυσης στα αριστερά

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Γιαννούλης και η ανάγκη ενίσχυσης στα αριστερά

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ψάξιμο στην ευρωπαϊκή αγορά για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, που θα έρθει να δώσει ανάσες στον Δημήτρη Γιαννούλη

Ασχέτως με την όποια εξέλιξη παρουσιάσει ή όχι το θέμα της πώλησης του Δημήτρη Γιαννούλη, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

Η έρευνα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, ο Μάριο Μπράνκο έχει κάνει αρκετές επαφές, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν ξεκαθαρίσει από τη λίστα των υποψηφίων μια συγκεκριμένη περίπτωση αριστεροπόδαρου αμυντκού την οποία και θέλουν να τρέξουν άμεσα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επανειλημμένως έχει μιλήσει για «δύο ποιοτικούς παίκτες σε κάθε θέση» και το κενό στο αριστερό άκρο «φώναζε» από το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και ο Γιαννούλης έκανε 24/24 90λεπτα, καθώς δεν υπάρχει ενναλακτική λύση, ενώ τη θέση του στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, απ’ όπου θα απουσιάσει λόγω καρτών, θα πάρει για ένα ματς ο Αντρέ Βιεϊρίνια εκτός κι αν ετοιμάζει κάτι άλλο, που δεν το νομίζουμε, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Πάντως, στο παιχνίδι του κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ ο Φερέιρα μας προϊδέασε και για κάτι διαφορετικό. Συγκεκριμένα άλλαξε ρόλους στα δύο αμυντικά μπακ του και έδωσε περισσότερη επιθετική ελευθερία στον δεξιοπόδαρο Ροντρίγκο (την Κυριακή θα παίξει ο Μάτος), κρατώντας πίσω τον αριστεροπόδαρο Γιαννούλη. Κάτι που μπορεί να δούμε και με τον Βιεϊρίνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα