ΠΑΟΚ: Ο Μιχαηλίδης έβαλε τα κλάματα μετά το ντεμπούτο του!

ΠΑΟΚ: Ο Μιχαηλίδης έβαλε τα κλάματα μετά το ντεμπούτο του!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο Μιχαηλίδης έβαλε τα κλάματα μετά το ντεμπούτο του!

bet365

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης δεν πρόκειται να ξεχάσει το ντεμπούτο του με την φανέλα του ΠΑΟΚ κι όπως αποκάλυψε ο ίδιος έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια της Τούμπας, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αυτά τα είκοσι λεπτά που αγωνίστηκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΟΦΗ θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός της Κ19 του ΠΑΟΚ έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια, εμφανώς συγκινημένος από το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα.

«Τα συναισθήματα είναι περίεργα, μέσα στα αποδυτήρια έκλαιγα, είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο. Δεν περίμενα ότι θα παίξω, με έβαλε ο κόουτς, τον ευχαριστώ», σχολίασε ο διεθνής στόπερ με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Η παρουσία των Βαρέλα, Κρέσπο και Ίνγκασον λειτουργεί θετικά για τον μικρό των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών. «Είναι δάσκαλοι για μένα και οι τρεις, μαθαίνω κάθε μέρα από αυτούς, δουλεύοντας δίπλα τους, και συνεχίζω την σκληρή δουλειά. Κρατάω κυρίως τις τοποθετήσεις και το πως θα μαρκάρω, είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα όπως και αυτοί είναι χαρούμενοι για το ντεμπούτο μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα