ΑΕΛ: Πάει για Μούζεκ

ΑΕΛ: Πάει για Μούζεκ

Γιώργος Ντυμένος
ΑΕΛ: Πάει για Μούζεκ

bet365

Ο Κροάτης αριστερός μπακ φαίνεται πως θα έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό των «βυσσινί»

Παναθηναϊκός - Μπάγερν με σούπερ προσφορά* & Live Streaming* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να κλείσει η ΑΕΛ τρεις προσθήκες. Ο Αιγύπτιος μέσος Αλί Γκαζάλ και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Βινίσιους αναμένονται άμεσα στην Ελλάδα για να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με τους Κροάτες οι «βυσσινί» έχουν συζητήσεις ώστε να αποκτήσουν τον Ματέο Μούζεκ. Οπως αναφέρουν στην πατρίδα του 26χρονου Κροάτη αριστερού μπακ, είναι πολύ πιθανό άμεσα να έρθει στη χώρα μας για να «κλείσει» το deal και σε μεγάλο βαθμό ίσως αποτελέσει την τελευταία χειμερινή προσθήκη της Λάρισας.
Γεννημένος στο Γκρατς της Αυστρίας, ξεκίνησε την καριέρα του από την Χράφτσκι, ενώ μέχρι πρότινος έπαιζε στη Μολδαβία και τη Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και σε 5 καλοκαιρινά ευρωπαϊκά ματς. Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Νέφτσι Μπακού και Σεντ Μίρεν, μετρά στην καριέρα του 145 επαγγελματικά παιχνίδια, ενώ παίζει και όλη την πλευρά, άρα «κουμπώνει» στο 3-5-2. Μάλιστα είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές της Κροατίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα