ΠΑΟΚ: Μπήκαν Μάτος και Αουγκούστο, ανεβάζει στροφές ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Μπήκαν Μάτος και Αουγκούστο, ανεβάζει στροφές ο Κρέσπο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μπήκαν Μάτος και Αουγκούστο, ανεβάζει στροφές ο Κρέσπο

bet365

Οι δύο Βραζιλιάνοι του ΠΑΟΚ συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτης (8/1), ενώ ο Ισπανός στόπερ ακολούθησε ένα κομμάτι της.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και άρχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής (12/1) κόντρα στην ΑΕΚ.

Το ευχάριστο για τον Αμπέλ Φερέιρα είναι ότι τόσο ο Λέο Μάτος, όσο και ο Ντάγκλας Αουγκούστο συμμετείχαν στην σημερινή (8/1) προπόνηση, την ίδια ώρα που ο Χοσέ Κρέσπο ανεβάζει στροφές, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, δείχνοντας ότι πλησιάζει στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Aν το ζητούμενο ήταν η αντίδραση, το τεστ του Ηρακλείου κρίνεται πετυχημένο. Το γνωστό ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, η γνωστή τακτική συμπεριφορά, η προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας ήταν εμφανή στοιχεία παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο. Αν το ζητούμενο ήταν η πρόκριση, ο ΠΑΟΚ έκανε το σημαντικότερο βήμα. Και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον ΟΦΗ έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση σε γήπεδο, γυμναστήριο και πισίνα, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή μέσα από ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης.

Οι Λέο Μάτος και Ντάγκλας Αουγκούστο συμμετείχαν κανονικά δίχως ενοχλήσεις, ενώ κομμάτι της προπόνησης ακολούθησε κι ο Χοσέ Κρέσπο. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί δούλεψε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Λέο Ζαμπά έμεινε στο γυμναστήριο.

Την Πέμπτη (09.1) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα