Στα άκρα Άρης-Ντουάρτε, ο Ολλανδός θα προπονείται μόνος του!

Στα άκρα Άρης-Ντουάρτε, ο Ολλανδός θα προπονείται μόνος του!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Στα άκρα Άρης-Ντουάρτε, ο Ολλανδός θα προπονείται μόνος του!

bet365

Ο Λερίν Ντουάρτε ζήτησε ποσοστό μεγαλύτερο του μισού μέρους του τριετούς συμβολαίου του για να υπογράψει τη λύση αυτού, υπήρξε διαφωνία στη συνομιλία του με τον Άγγελο Χαριστέα και από αύριο (8/1) ο παίκτης θα προπονείται μόνος του.

Σήμερα (7/1), ο Άγγελος Χαριστέας είχε νέα επικοινωνία με τον Ολλανδό μέσο, του εξήγησε τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και φυσικά ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για το καλοκαιρινό «έγκλημα» της υπογραφής συμβολαίου δυσανάλογου της αξίας του αθλητή. Ωστόσο, η πλευρά του τελευταίου είναι αποφασισμένη να «κάτσει» πάνω σ’ αυτό και φυσικά να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία καθώς ξεκαθάρισε ότι δεν δέχεται τη λύση της συνεργασίας αν δεν καταβληθεί στον παίκτη τουλάχιστον το μισό μέρος του συνολικού (τριετούς) συμβολαίου. Υπό αυτές τις συνθήκες, περαιτέρω συζήτηση ήταν αδύνατο να γίνει – προηγήθηκαν εξάλλου κι άλλες επαφές – στον Άρη εκτιμούν ότι ο παίκτης οδηγεί την υπόθεση στα άκρα και θα τον ακολουθήσουν. Σε πρώτη φάση αποφασίστηκε ο παίκτης να προπονείται μόνος του.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Άλεξ Μενέντεθ. Εδώ και τουλάχιστον δυόμισι μήνες ο Άρης βρίσκεται σε επαφές με τον Ισπανό, μπήκε μάλιστα ο ίδιος σε διαδικασία επαφών με ομάδες με απώτερο σκοπό μάλιστα να πληρώσει ο ίδιος ένα ποσοστό του συμβολαίου του, αλλά δεν βρήκε ενδιαφέρον. Στον Μενέντεθ επίσης κατατέθηκε πρόταση αποδέσμευσης, αναμένεται η απάντησή του και έως ότου τη δώσει, θα προπονείται κι αυτός μόνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα