Aρης: Νέα συνάντηση με τους Ισπανούς για τα νέα συμβόλαια

Aρης: Νέα συνάντηση με τους Ισπανούς για τα νέα συμβόλαια

Βασίλης Βλαχόπουλος
Aρης: Νέα συνάντηση με τους Ισπανούς για τα νέα συμβόλαια

bet365

Η νέα συνάντηση των ανθρώπων του Άρη με τους Βέλεθ, Ματίγια και Κουέστα αποσκοπεί στην αλλαγή κλίματος και στην παραμονή των τριών παικτών στην ομάδα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και στη διάρκειά της, οι Θόδωρος Καρυπίδης-Άγγελος Χαριστέας συζήτησαν με τους τρεις Ισπανούς επί της προοπτικής υπογραφής νέων συμβολαίων. Στις προηγούμενες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών διαπιστώθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό και πλέον μένει να φανεί αν θα ξεπεραστεί ούτως ώστε να μείνουν στην ομάδα. Η υπόθεση των Ισπανών παραμένει δύσκολη λόγω της οικονομικής διαφοράς, ίσως και της πρόθεσής τους να επιστρέψουν στο Πρωτάθλημα της χώρας τους, ειδικά ο Χουλιάν Κουέστα. Η υπόθεση προβλέπεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς θα ακολουθήσει τουλάχιστον μία ακόμη συνάντηση όπου στον Άρη θα περιμένουν απαντήσεις επί των προτάσεων που κατέθεσαν και σήμερα (2/1).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα