Ολυμπιακός: Η κορυφαία 11άδα της δεκαετίας! (polls)

Ολυμπιακός: Η κορυφαία 11άδα της δεκαετίας! (polls)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η κορυφαία 11άδα της δεκαετίας! (polls)

bet365

Το Gazzetta.gr επέλεξε την δική του κορυφαία 11άδα για την δεκαετία 2010-2020 στον Ολυμπιακό και φυσικά ζητάει την ψήφο σας για κάθε θέση!

Build A Bet στο Εσπανιόλ - Μπαρτσελόνα. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η... δική μας 11άδα που δεν ήταν τόσο εύκολο να προκύψει για αυτά τα δέκα χρόνια είναι με Ρομπέρτο κίπερ, δεξιό μπακ Τοροσίδη, κέντρο άμυνας με Μέλμπεργκ - Μανωλά και αριστερό μπακ τον Χολέμπας. Κέντρο με εξάρι τον Μιλιβόγιεβιτς, οκτάρι τον Τσόρι, δεκάρι τον Ιμπαγάσα, άκρα με Μιραλάς και Φορτούνη και φορ τον Μήτρογλου. Δεδομένα είναι κάπως... πειραματική (σ.σ. ειδικά για την θέση του Τσόρι που ήταν κυρίως δεκάρι - επιτελικός χαφ ή 2ος κυνηγός αλλά και για τον Φορτούνη που είναι ως επί το πλείστον δεκάρι), όμως έναν παίκτη σαν τον Κάνιο δεν μπορείς να τον αφήσεις εκτός. Προπονητής φυσικά για εμάς ο Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά για αυτό θα αναφερθούμε σε άλλο χωριστό θέμα.

Μία άλλη εκδοχή θα ήταν σε 4-4-2 με ίδιο γκολκίπερ και άμυνα, τετράδα με Καμπιάσο, Ιμπαγάσα, Τσόρι και Φορτούνη και μπροστά Τζιμπούρ με Μήτρογλου ή Μιραλάς με Μήτρογλου.
Ο... διχασμός στην 11άδα έχει να κάνει κυρίως με κάποιες θέσεις όπως του δεξιού μπακ (σ.σ. για Ομάρ) και τον... συνωστισμό για το δεκάρι. Κοινώς στο δικό μας μυαλό οι πλέον δυνατοί υποψήφιοι για μία τοπ ενδεκάδα της δεκαετίας είναι οι εξής 18 τον αριθμό: Νικοπολίδης (σ.σ. κυρίως των όσων προσέφερε και ενώ ήταν στο ρόστερ του 2010 - 2011 με κάποιες συμμετοχές) / Ρομπέρτο / Σα, Ομάρ / Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μανωλάς, Χολέμπας, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Τσόρι, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Φορτούνης και Μήτρογλου. Γενικότερα ο ευχάριστος προβληματισμός ήταν μεγάλος. Όπως και να έχει μπορείτε να κάνετε στα poll τις δικές σας επιλογές για την κορυφαία 11άδα της δεκαετίας:
Ειδικότερα τα polls πιο κάτω:
- Για κορυφαίο γκολκίπερ

- Για κορυφαίο στόπερ (σ.σ. οι δύο πρώτοι σε ψήφους θα βγουν και το δίδυμο του κέντρου της άμυνας)

- Για κορυφαίο δεξιό μπακ

- Για κορυφαίο αριστερό μπακ

- Για κορυφαίο εξάρι

- Για κορυφαίο οκτάρι

- Για κορυφαίο δεκάρι (σ.σ. εδώ υπάρχουν και παίκτες που έπαιζαν οκτάρια ή και κρυφοί κυνηγοί - 2οι επιθετικοί)

- Για κορυφαίο εξτρέμ που χωρίζεται σε δύο polls

- Για κορυφαίο επιθετικό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα