ΑΕΚ: Επαφές με Καϊσέρισπορ για Σιμάο

ΑΕΚ: Επαφές με Καϊσέρισπορ για Σιμάο

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Επαφές με Καϊσέρισπορ για Σιμάο

bet365

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με την τουρκική Καϊσέρισπορ για τον δανεισμό του Νταβίντ Σιμάο με οψιόν αγοράς.

Την ώρα που η ΑΕΚ «δουλεύει» για τον τερματισμό του δανεισμού του Τσίκο Ζεράλδες από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αναζητείται λύση και με την περίπτωση του Νταβίντ Σιμάο που επίσης δεν υπολογίζεται.

Η Ένωση βρίσκεται σε επαφές με την Καϊσέρισπορ για τον δανεισμό του Σιμάο μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς του από τον τουρκικό σύλλογο το καλοκαίρι.

Η Καϊσέρισπορ είναι ουραγός στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της για να παλέψει για την παραμονή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μάλιστα από χθες την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο Κροάτης Ρόμπερτ Προσινέτσκι που είχε αποχωρήσει στα τέλη Νοεμβρίου από τον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας.

Φυσικά δεν είναι σίγουρο αν θα επιτευχθεί συμφωνία και ο Σιμάο καταλήξει στην Καϊσέρισπορ, ωστόσο οι επαφές με την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του Σιμάο με οψιόν αγοράς είναι σε εξέλιξη.

Ο 29χρονος Πορτογάλος μέσος, ο οποίος το καλοκαίρι υπέγραψε με την ΑΕΚ συμβόλαιο ως το 2022, έχει πραγματοποιήσει επτά συμμετοχές με την Ένωση, ενώ την τελευταία φορά που αγωνίστηκε ήταν στο ισόπαλο 1-1 με τον Άρη στις 24 Νοεμβρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα