ΠΑΟΚ: Τα δώρα του Φερέιρα και η ομιλία του Μπράνκο (vid)

ΠΑΟΚ: Τα δώρα του Φερέιρα και η ομιλία του Μπράνκο (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τα δώρα του Φερέιρα και η ομιλία του Μπράνκο (vid)

bet365

O ΠΑΟΚ έκλεισε το 2019, εκεί όπου το άρχισε: στην κορυφή! Η «ασπρόμαυρη» παρακάμερα κατέγραψε τις εικόνες και τις στιγμές από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Μάριο Μπράνκο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μοίρασε δώρα (το σήμα της ομάδας) στους παίκτες και το προπονητικό τιμ των «ασπρόμαυρων», ενώ ο Μάριο Μπράνκο μίλησε εκ μέρους της ιδιοκτησίας στο φινάλε του 2019, που βρίσκει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή.

«Ξέρω ότι είναι ένα περίεργο δώρο αλλά όταν κοιτάς (σ.σ. δείχνει το σήμα του ΠΑΟΚ) πρέπει να σκεφτείς όλες τις φορές που είναι πιθανό να βελτιωθείς. Όταν κοιτάς αυτό το σύμβολο πρέπει να βάλεις στο μυαλό σου ότι είναι πιθανό να γίνεις καλύτερος, όλοι ανήκετε στην ομάδα και τη βοηθάτε!», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για ότι κάνατε για το σύλλογο και ήταν πολύ σημαντικό να τελειώσετε έτσι τη σεζόν, να είστε στην κορυφή γιατί εκεί αξίζετε να βρίσκεστε και να κοιτάζετε κάτω όλους τους άλλους. Σας ευχαριστώ πολύ είμαι περήφανος για εσάς. Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τις οικογένειές σας», τόνισε ο Μάριο Μπράνκο στην σύντομη ομιλία του.

Από την πλευρά της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το 2019 έκλεισε στο γήπεδο της Τούμπας όπως έπρεπε. Με μία οικογενειακή, ποδοσφαιρική γιορτή, που περιελάμβανε αγάπη, χαρά, προσφορά σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη, όμορφες εικόνες, μία ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου και ένα ξέφρενο πάρτι στο σπίτι μας.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-1 του Ατρόμητου, έφτασε τα 51 παιχνίδια αήττητος και ολοκλήρωσε τη χρονιά μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η παρακάμερα του PAOK TV βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και κατέγραψε όλο το παρασκήνιο του αγώνα.Από την άφιξη της ομάδας και την υποδοχή από τον Ιβάν Σαββίδη, το Teddy Bear Toss, οι αντιδράσεις πάγκου και εξέδρας κατά τη διάρκεια του αγώνα και η αποθέωση της ομάδας μετά τη λήξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα