ΠΑΟΚ: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι; Εμείς, είμαστε!» (vid)

ΠΑΟΚ: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι; Εμείς, είμαστε!» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι; Εμείς, είμαστε!» (vid)

bet365

Το 2019 έκλεισε με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου ήταν και στο ξεκίνημα της χρονιάς. Η κατάκτηση της κορυφής φέρνει (και) την σφραγίδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Η εικόνα της ομάδας είναι σαφώς καλύτερη απ’ αυτή στο ξεκίνημα της σεζόν, όπου ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και οι εμφανίσεις στο πρωτάθλημα έδειχναν ότι υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός κατόρθωσε να… ισιώσει το καράβι.

Αυτό που έχει πετύχει ο Φερέιρα μοιάζει κατά πολύ με την καλή εποχή του Ραζβάν Λουτσέσκου. Το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω.

Απόδειξη; Το βίντεο από τα αποδυτήρια του γηπέδου στο Αγρίνιο, όπου ο Αμπέλ Φερέιρα εμψυχώνει τους παίκτες του, ρωτώντας τους: «Ποιοι είναι οι καλύτεροι;», με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να απαντούν: «Εμείς είμαστε!».

Στο repeat... We are the best. And we own the top! #PAOK #TheFutureIsHere #OwnTheTop

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα