ΑΕΚ: Με 3-5-2 και επιστροφή Βράνιες - Σιμόες στην ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Με 3-5-2 και επιστροφή Βράνιες - Σιμόες στην ενδεκάδα κόντρα στη Λαμία (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα διατηρεί το 3-5-2 και απέναντι στη Λαμία. Όγκνιεν Βράνιες και Αντρέ Σιμόες επιστρέφουν στο βασικό σχήμα της Ένωσης.

Με το πάρτι προσφορών* της Novibet θα τα δεις όλα! (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Καρέρα, όπως στα ματς απέναντι σε Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης, έτσι και στο σημερινό κόντρα στη Λαμία διατηρεί το 3-5-2, με τους Βράνιες και Σιμόες να επιστρέφουν στην ενδεκάδα της ΑΕΚ.

Ο Τσιτώτας είναι κάτω από την εστία, οι Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Μπακάκης τριάδα στην άμυνα, αριστερά ο Λόπες και δεξιά ο Παουλίνιο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Σιμόες και Κρίστιτσιτς, μπροστά τους ο Μάνταλος και στην κορυφή Λιβάια και Ολιβέιρα.

Στον πάγκο για την ΑΕΚ βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Οικονόμου, Σβάρνας, Σαμπανάτζοβιτς, Βέρντε, Γιακουμάκης και Αλμπάνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα