Το «ευχαριστώ» της «Θύρας 4» προς τους «Πάνθηρες»

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «ευχαριστώ» της «Θύρας 4» προς τους «Πάνθηρες»

bet365

Οι οπαδοί του Πανιωνίου έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης το βράδυ της Πέμπτης (19/12) στη Νέα Σμύρνη και σήμερα ο ιστορικός Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ «Θύρα 4» τους ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του.

Περίπου 200-250 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης (19/12) στη Νέα Σμύρνη, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του Πανιωνίου είχε αποφασίσει να μην ανοίξει τη θύρα των φιλοξενουμένων. Μια απόφαση που ισχύει, όπως έχει πει ο κ. Χρήστος Δάρρας, για όλες τις «μεγάλες» ομάδες, μετά τα περσινά γεγονότα και τα πρόστιμα που κλήθηκε να πληρώσουν οι «κυανέρυθροι».

Παρά το «απαγορευτικό» οι φίλοι του «Δικεφάλου» συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και μετά από την παρέμβαση των «κυανέρυθρων» οργανωμένων οπαδών μπήκαν στις κερκίδες γύρω στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η παρέμβαση των «Πανθήρων», κόντρα στην επίσημη στάση της διοίκησης του Πανιωνίου μέχρι και την τελευταία στιγμή, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παρουσία των ΠΑΟΚτσήδων στο ματς.

Αρχικά τοποθετήθηκαν στη Θύρα 2, εκεί που ήταν και φίλοι Πανιώνιοι, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο, αλλά στην ανάπαυλα όταν ολοκληρώθηκε η είσοδος των 200-250 οπαδών του ΠΑΟΚ, μετακινήθηκαν στη Θύρα 1.

Την Παρασκευή (20/12) ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ «Θύρα 4» ευχαρίστησε τους «Πάνθηρες» με ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Νέα Σμύρνη

19/12/2019

Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 0-2

Όταν οι πάνθηρες διδάσκουν ήθος και οπαδική νοοτροπία, όταν αψηφούν το "Νόμος κ τάξη" της σημερινής αστυνομοκρατίας, όταν στέκονται περήφανοι και ανεξάρτητοι κόντρα στις υποδείξεις της διοίκησης τους, όταν φτάνουν σε σημείο να αντιπαρατεθούν με ομοϊδεάτες και συνοπαδούς τους για να καταφέρουμε εμείς, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, να βρεθούμε μέσα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και να κάνουμε κερκίδα, τότε ο σεβασμός και το ευχαριστώ είναι κάτι δεδομένο και αυτονόητο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε από την μεριά μας. Παραμένουμε πιστοί στις αγνές αρχές του οπαδισμού, σε μία εποχή που το δικαίωμα κάθε ανθρώπου που αγαπάει μία ομάδα και θέλει να την παρακολουθήσει εκτός έδρας μοιάζει εξωγήινο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα