Παναθηναϊκός: Σε συζητήσεις με Βόλο ο Οικονόμου

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε συζητήσεις με Βόλο ο Οικονόμου

bet365

Μετά τον Άντονι Μουνιέ, ο Βαγγέλης Οικονόμου παίρνει σειρά για αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Βόλο για να συνεχίσει την καριέρα του...

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Έλληνας αμυντικός, ακόμα ένας από τους «κομμένους», όπως αποφασίστηκαν αυτοί από τον Γιώργο Δώνη το καλοκαίρι, συζητά με τον Βόλο για να μετακινηθεί στη Θεσσαλία.

O 32χρονος στόπερ δεν έχει συμμετοχές την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, η περίπτωσή του παρουσίασε δυσκολίες όπως και των υπόλοιπων που βρίσκονταν στη σχετική λίστα, ωστόσο, φαίνεται ότι ίσως και να βρεθεί τελικά λύση.

Ο Βόλος είναι η ομάδα με την οποία συζητά ο Βαγγέλης Οικονόμου για ν' αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, όπως το έκανε και ο Άντονι Μουνιέ που μετακομίζει στο Αγρίνιο για τον Παναιτωλικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα