Εγκρίθηκε η ΑΜΚ για το γήπεδο, καλύπτει το 80% ο Μελισσανίδης

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ για το γήπεδο, καλύπτει το 80% ο Μελισσανίδης

Gazzetta team
Εγκρίθηκε η ΑΜΚ για το γήπεδο, καλύπτει το 80% ο Μελισσανίδης

bet365

Εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Δικέφαλος 1924 με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να είναι αυτός που έχει δώσει πάνω από το 50% των χρημάτων για την κάλυψη του έργου της Αγιάς Σοφιάς.

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+) | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Το όνειρο των απανταχού φίλων της ΑΕΚ, η Αγιά Σοφιά ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά και όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής (20/12) εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση της «Δικέφαλος ΑΕ» η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας κατά 25 εκατ. ευρώ. Απ’ αυτά τα χρήματα έγινε γνωστό πως πάνω από το 80% έχουν μπει από τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ στην αύξηση θα μπουν και τα χρήματα που έχουν συνεισφέρει για το μεγάλο έργο και άλλοι μέτοχοι της Δικέφαλος όπως οι κ.κ. Χατζηιωάννου, Παππάς, Σαραντίτης και άλλα μέλη της G20.

Κι επειδή πολλά είχαν ακουστεί, αυτά τα χρήματα ήταν που έφεραν το έργο σε αυτό το σημείο εργασιών χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση μέχρι σήμερα και χωρίς κανένα τραπεζικό δανεισμό, ένα γήπεδο που θα ανήκει στο ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα