Δίκη των 28: Παρών και ο Μελισσανίδης (pics)

Gazzetta team
Δίκη των 28: Παρών και ο Μελισσανίδης (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε κανονικά το παρών στη Δίκη των 28 στην οποία είναι μάρτυρας. Πιθανότατα να μην διεξαχθεί η συνεδρίαση μιας και η πρόεδρος του δικαστηρίου έκανε αίτημα αποχής...

Στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε αναβολή αλλά είχαμε και την πρόεδρο του δικαστηρίου, Ιωάννα Λάμπρου Βελισσάρη να να αποφασίζει την βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων για την επόμενη συνεδρίαση και επιβολή προστίμων.

Η επόμενη συνεδρίαση ορίστηκε για σήμερα το πρωί ωστόσο με διαφορετικό πρόεδρο. Αυτήν την φορά πρόεδρος του δικαστηρίου θα είναι η Καλλιόπη Χονδρού η οποία ωστόσο έχει κάνει αίτημα αποχής.

Ωστόσο το παρών έδωσε ένας εκ των μαρτύρων. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος δεν είχε παρευρεθεί στις δύο πρώτες συνεδριάσεις, βρέθηκε κανονικά στην συνεδρίαση. Παρόντες είναι επίσης ο πρώην αρχιδιαιτητής Χιου Ντάλας, καθώς και οι Τάκης Φύσσας, Νίκος Γεωργέας, Φώτης Κωστούλας, Κύρος Βασάρας, Αλέξης Κούγιας, Πέτρος Κωνσταντινέας και Γιάννης Καλύβας.

Στο Β' Τριμελές Εφετείο είναι όλοι εν αναμονή του αιτήματος αποχής από την πρόεδρο του δικαστηρίου για προσωπικούς της λόγους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα