Ντιγκινί: «Το πρόβλημα ήταν γιατί δεν κερδίζαμε»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Το πρόβλημα ήταν γιατί δεν κερδίζαμε»

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί υποστήριξε ότι ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια, αναφέρθηκε επίσης στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του για νίκες στους προηγούμενους αγώνες.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του Μίκαελ Ένινγκ στον αγώνα της Κρήτης, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε… «Δεν μπορώ να απαντήσω για τις επιλογές του προπονητή. Εγώ είμαι μέλος της ομάδας αυτής. Η ήττα είναι αποδεκτή και κάποιες φορές είναι χρήσιμη. Το πρόβλημα είναι πως η ομάδα δεν κέρδιζε, όχι ότι δεν έχανε. Αυτό πρέπει να το δούμε. Να κοιτάξουμε τι έφταιξε και να κερδίσουμε τον Βόλο την Πέμπτη». Σχετικά με το παιχνίδι υποστήριξε ότι η ΟΦΗ ήταν καλύτερος. «Όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε καταστρώσει ένα ιδιαίτερο πλάνο για να παίξουμε με τον ΟΦΗ που είναι μια εξαιρετική ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά με μία ευκαιρία και με γκολ, όμως δεν μπορώ να εξηγήσω τι έγινε μετά. Δεν μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος και στα δύο ημίχρονα και δίκαια έφτασε σε αυτή την νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα