ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Αμπέλ Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Αμπέλ Φερέιρα

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Αμπέλ Φερέιρα

bet365

Κατά την προσφιλή τακτική του ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα των «ασπρόμαυρων», όμως έναν πονοκέφαλο (θα) τον έχει…

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των μακροχρόνια τραυματιών, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου (14/12) και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ανακοίνωση της αποστολής που θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής εναντίον της Ξάνθης βρήκε το χώρο και προχώρησε σε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, μια εξ αυτών ήταν στη μεσαία γραμμή, όπου αντί του τιμωρημένου Αουγκούστο είχε ξεκινήσει ο Μαουρίσιο.

Ο πρώτος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής και «φλερτάρει» με την ενδεκάδα, για τη θέση του παρτενέρ του Μίσιτς στη μεσαία γραμμή, αντί του συμπατριώτη του, οπότε υπάρχει ένα σοβαρό δίλημμα για τον Φερέιρα.

Και δεν είναι μόνον η αναμέτρηση της Κυριακής (15/12) μπροστά του ο ΠΑΟΚ έχει μια τριάδα αγώνων (Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Ατρόμητος) μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου, όπου θα πρέπει να γίνει μια διαχείριση στο ρόστερ και στο χρόνο συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα