ΠΑΟΚ: Ο μοναχικός δρόμος του Λέο (vid)

ΠΑΟΚ: Ο μοναχικός δρόμος του Λέο (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ο μοναχικός δρόμος του Λέο (vid)

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τρεις εβδομάδες αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό του και την επέμβαση στον έσω μηνίσκο του δεξιού ποδιού.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Λέο Ζαμπά διανύει το δικό του μοναχικό δρόμο της αποθεραπείας με στόχο την επιστροφή του στα γήπεδα και την αγωνιστική δράση.

«Το καλό πράγμα με το να πέφτεις, είναι ότι σου δημιουργεί την επιθυμία να σηκωθείς το συντομότερο δυνατό. Κάθε μέρα και καλύτερα! Ευχαριστώ τον Θεό», ανέφερε ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σε σημερινή ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, με εικόνες από την αποθεραπεία του στην πισίνα.

O bom de cair, é a vontade de se levantar o quanto antes... Cada dia melhor! Obrigado meu DEUS #3weekafter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@leojaba98) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα