ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Γκάμα: «Του εύχομαι τα καλύτερα, από το επόμενο παιχνίδι»

Γκάμα: «Του εύχομαι τα καλύτερα, από το επόμενο παιχνίδι»

Γκάμα: «Του εύχομαι τα καλύτερα, από το επόμενο παιχνίδι»

Έξυπνη απάντηση έδωσε ο Μπρούνο Γκάμα ενόψει του αγώνα (8/12,19:30) του Άρη με τον Ατρόμητο αλλά κι ενόψει της πρεμιέρας του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας του Περιστερίου.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ρωτήθηκε για την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου αγώνα, για το γεγονός ότι ο Άρης θα βρει απέναντί του τον πρώην προπονητή του, Σάββα Παντελίδη. «Του εύχομαι το καλύτερο, αλλά όχι εναντίον μας. Στα άλλα παιχνίδια… Θα είναι κάπως ξεχωριστό γιατί το πρώτο παιχνίδι του θα είναι εναντίον μας αλλά όπως είπα και πριν θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο τι θα κάνουμε εμείς και όχι σε κάτι άλλο», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα κανάλια Novasports.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι, στάθηκε στη δυσκολία του. «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στην προσπάθεια της ομάδας μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να νικήσουμε. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος έχει προπονητή τον κ.Παντελίδη που ξέρει αρκετά για εμάς αλλά δεν νομίζω  ότι αυτό είναι το πρωτεύον, το πρωτεύον είναι να παίξουμε εμείς όπως πρέπει.

Ο αντίπαλος παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει καλή ομάδα. Θέλουν να κερδίσουν. Κι εμείς όμως θέλουμε τη νίκη και πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και να παίξουμε καλύτερα από ό,τι ο Ατρόμητος. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς γιατί δεν νικήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι εναντίον της Λαμίας όταν και κάναμε καλό παιχνίδι αλλά δεν κερδίσαμε. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Πάντα θέλουμε να νικάμε αυτό όμως δεν είναι πάντα δυνατό στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε και τα θετικά στοιχεία και τα θετικά στοιχεία είναι ότι δεν έχουμε ήττα σε 6 παιχνίδια. Βέβαια, δεν έχουμε κερδίσει στα προηγούμενα δύο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και πάντα να σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Ο Μπρούνο Γκάνα αναφέρθηκε στη σημασία της διατήρησης των γραμμών στις σωστές αποστάσεις. «Θα πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς -ως ομάδα- και πολύ συγκεντρωμένοι γιατί ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε εκτός έδρας και πρέπει να διαβάζουμε τις στιγμές του παιχνιδιού, όταν π.χ. θα έχουμε εμείς την κατοχή, όταν θα την έχει ο αντίπαλος και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για να κερδίσουμε».