Ο Παντελίδης το έκανε... ιδιαίτερο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Παντελίδης το έκανε... ιδιαίτερο

bet365

Η ζωή είναι πλούσια σε εκπλήξεις και ο Σάββας Παντελίδης (στο ντεμπούτο στον Ατρόμητο) θα αντιμετωπίσει τον Άρη του, 100 ημέρες μετά την παραίτησή του από τους «κίτρινους».

Το διαζύγιο του Έλληνα προπονητή με τον Άρη δεν ήταν επεισοδιακό, υπό την έννοια ότι η… αγωνία δεν κράτησε περισσότερες από 15-16 ώρες. Υπέβαλε την παραίτησή του μετά την ήττα στον Βόλο, αρχικά δεν έγινε αποδεκτή, για να ακολουθήσει μία εκ βαθέων συζήτησή του με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, όπου διαπιστώθηκε ότι το τέλος της συνεργασίας ήταν αναπόφευκτο. Ο τελευταίος έκανε προσπάθεια να τον μεταπείσει, στη διάρκεια της συζήτησης διαπίστωσε ότι θα έπρεπε να προχωρήσει σε βαθιές τομές στο ρόστερ προς ικανοποίηση των προϋποθέσεων παραμονής του Παντελίδη και μήνα Σεπτέμβριο, αλλά αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει. Έτσι χώρισαν οι δρόμοι των δύο πλευρών, δίχως ποτέ να μπουν σε λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησής τους. Τουλάχιστον ο επίσημος Άρης δεν μίλησε ποτέ για το διαζύγιο.

Ο 56χρονος προπονητής εκτίμησε ότι δεν ήταν αρεστός από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, είπε πολλά περισσότερα στον κ. Καρυπίδη, όπως και σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή», στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη. «Έχω έναν κανόνα στη ζωή μου και στις ομάδες που εργάστηκα. Το εγώ μπαίνει πολύ πίσω από το εμείς. Αν κάποιος μέσα από την ομάδα, οποιοσδήποτε από εμάς, βάλει το εγώ πάνω από το εμείς, κάνει κακό στη ομάδα. Αυτό διαπίστωσα κι έθεσα την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης. Είχα πει ότι, ή θα λυθεί ή πρέπει να αποχωρήσω. Ήταν περισσότεροι από ένας αυτοί που έβαζαν πάνω το εγώ τους», είχε πει μεταξύ άλλων με τη σημείωση ότι γνωρίζει τη… γλώσσα των αποδυτηρίων η οποία του είπε ότι… «μερικά περιστατικά που καταλάβαινα ότι δεν θα πάμε όλοι μαζί με τον ίδιο στόχο και σκοπό. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Εκεί είπα ότι ή θα φτιαχτεί ή φεύγω».

Ανήμερα της ονομαστικής εορτής του και τρεις ημέρες πριν τον αγώνα του Περιστερίου μεταξύ του Ατρόμητου και του Άρη, ο Σάββας Παντελίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του πρώτου, στην είδηση της ημέρας. Η αλήθεια είναι ότι προτεραιότητά του ήταν το εξωτερικό, στο τελευταίο διάστημα είχε επαφές με διάφορες ομάδες, όχι όμως και κάτι χειροπιαστό. Έτσι, επέλεξε τη δουλειά που παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και φυσικά επιβεβαίωσε ότι η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια.

Το πλάνο περιλαμβάνει να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον Άρη αλλά ακόμη και στην περίπτωση που δεν καθίσει στον πάγκο (σ. σ. δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από την ομάδα του Περιστερίου), αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι είναι ο πλέον κατάλληλος στην παροχή πληροφοριών γιατί ο φετινός Άρης είναι και δικό του δημιούργημα.

Και το ιδιαίτερο της υπόθεσης είναι ότι θα αντιμετωπίσει τους παίκτες οι οποίοι (κατά δήλωσή του) έβαλαν το «εγώ» τους πάνω από την ομάδα και τον οδήγησαν στην απόφαση παραίτησης. Είναι δεδομένο ότι για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι ένιωθαν αδικημένοι από τον Σάββα Παντελίδη, προστέθηκε ένα κίνητρο. Ανεξαρτήτως του ότι κανείς δεν τοποθετήθηκε ή μάλλον, δεν απάντησε στα όσα είχε πει ο νυν προπονητής του Ατρόμητου, μετά τη φυγή του από τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα