Ατρόμητος: Η «πρώτη» του Παντελίδη με τον Σπανό παρόντα (pics)

Ατρόμητος: Η «πρώτη» του Παντελίδη με τον Σπανό παρόντα (pics)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Η «πρώτη» του Παντελίδη με τον Σπανό παρόντα (pics)

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης θα κοουτσάρει φέτος μετά τον Άρη τον Ατρόμητο και ήδη έπιασε δουλειά στο Περιστέρι με χαμόγελο και αισιοδοξία για την συνέχεια. Στην προπόνηση βρέθηκε ο Γιώργος Σπανός.

Ο Έλληνας έμπειρος τεχνικός μετά τις σχετικές ανακοινώσεις είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες του Ατρόμητου. Ο Παντελίδης εμφανίστηκε χαμογελαστός στο προπονητικό της ομάδας και μπήκε απευθείας στα... βαθιά έτσι ώστε να περάσει το συντομότερο δυνατόν τα δικά του αγωνιστικά... θέλω στους ποδοσφαιριστές των Περιστεριωτών.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, που παρουσίασε τον Παντελίδη και τους άμεσους συνεργάτες του (σ.σ. Βάβαλη και Παντελίδη) στους ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας τεχνικός οργάνωσε μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του και όλο το τεχνικό επιτελείο το πρόγραμμα που περιείχε τακτική σε αμυντικές και επιθετικές καταστάσεις. Στην προπόνηση έλαβαν μέρος κανονικά όλοι οι παίκτες ενώ αύριο Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί μεσημεριανή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο του Ασπροπύργου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα