ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Φερέιρα ενόψει Ξάνθης

ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Φερέιρα ενόψει Ξάνθης

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις Φερέιρα ενόψει Ξάνθης

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έκανε τις πρώτες δοκιμές αναφορικά με το σχήμα που έχει στο μυαλό του ενόψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη από το οποίο θα απουσιάσει ο Ντάγκλας Αουγκούστο.

Euroleague στη Novibet με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* (21+)

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, η απόφαση του Αμπέλ Φερέιρα ήταν να απουσιάσει από το ματς του Σαββάτου (7/12) με Ξάνθη, με αποτέλεσμα οι δοκιμές στην προπόνηση της Πέμπτης (5/12) να γίνονται με στόχο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου μέσου.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια. Το πρώτο να ξεκινήσουν το ματς Μίσιτς και Μαουρίσιο, το δεύτερο να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Άντερσον Εσίτι.

Σ’ ότι αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο, οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι εκείνοι που ακολουθούν τον Αουγκούστο με τρεις κάρτες.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στη σημερινή ενημέρωση:

«Το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη είναι προ των πυλών και το αγωνιστικό κορυφώνει την προετοιμασία του για τη μάχη της Τούμπας με τους Ακρίτες.

Η Πέμπτη (05.12) ήταν μέρα τακτικής. Μετά την προθέρμανση και λίγο rondo, ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές τους πάνω στο κομμάτι της επιθετικής τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

O Πορτογάλος τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ντόουγκλας Αουγκούστο και τους τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ που συνεχίζουν αν δουλεύουν ατομικά.

Την Παρασκευή (06.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα