ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Το δίλημμα του Ένινγκ, Σούντγκρεν ή Λούκας Σάσα;

Το δίλημμα του Ένινγκ, Σούντγκρεν ή Λούκας Σάσα;

Το δίλημμα του Ένινγκ, Σούντγκρεν ή Λούκας Σάσα;

Ο καταρτισμός της 11αδας του Άρη στον εκτός έδρας αγώνα (8/12, 19:30) με τον Ατρόμητο θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Μίκαελ Ένινγκ για μία θέση, αυτή του δεξιού οπισθοφύλακα.

Premier League: Χιλιάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Το δίλημμα του Γερμανού προπονητή αφορά τη συγκεκριμένη θέση καθώς από την τελική απόφασή του θα διαμορφωθεί η ενδεκάδα των «κίτρινων». Αν δηλαδή επιλέξει την επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν, αυτομάτως ο Λούκας Σάσα θα μετατοπιστεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ο Αμπού Μπα θα «φύγει» από το βασικό σχήμα. Δεν έχει αποκλειστεί όμως το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης της 11αδας που άρχισε το παιχνίδι με τη Λαμία κι αν τελικώς καταλήξει σ’ αυτό το σενάριο, ο Σούντγκρεν θα είναι εκτός βασικού σχήματος. Το τελευταίο ενδεχόμενο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες λόγω και της αγωνιστικής λογικής του αντιπάλου.

Αυτή είναι η μοναδική απόφαση που απομένει να πάρει ο Μίκαελ Ένινγκ καθώς είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις όπου δεν προβλέπεται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.