ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες και παραμύθια του Ολυμπιακού, η συνέχεια στα δικαστήρια»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Γελοιότητες και παραμύθια του Ολυμπιακού, η συνέχεια στα δικαστήρια»

bet365

Η «ασπρόμαυρη ΠΑΕ απάντησε στο ρεπορτάζ του καναλιού ONE αναφορικά με εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη κάνοντας λόγο για «γελοιότητες του Ολυμπιακού» και όπως τονίζει η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.

Πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσή της, απάντησε στα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ONE και εμπλέκουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Στην ανακοίνωσή της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται.

Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!).

Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο.

Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες.

Περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις «αυθόρμητες» ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα