Έφυγε on air από το στούντιο του Open ο Τάσος Μητρόπουλος! (vid)

Gazzetta team
Έφυγε on air από το στούντιο του Open ο Τάσος Μητρόπουλος! (vid)

bet365

Ο Τάσος Μητρόπουλος αποχώρησε εκνευρισμένος από το στούντιο του Open όταν άκουσε πως κάποια από τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στο παρελθόν δεν κατακτήθηκαν δίκαια.

Διαφωνώντας με δημοσιογράφο της εκπομπής Total Football του Open, που εξέφρασε την άποψη ότι κάποια από τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού δεν κατακτήθηκαν δίκαια, ο Τάσος Μητρόπουλος εξερράγη: «Εδώ ήρθα για να μιλάω για ποδόσφαιρο. Δεν ανέχομαι να μειώνουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού, όλοι ξέρετε τι bullying έχω φάει...», είπε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια σηκώθηκε από τη θέση του, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο παρά την παράκληση των παρουσιαστών να παραμείνει στην εκπομπή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα