ΠΑΟΚ: Μέσα Μαουρίσιο και Βαρέλα

ΠΑΟΚ: Μέσα Μαουρίσιο και Βαρέλα

bet365

Δεκαεννέα ποδοσφαιριστές πήρε ο Αμπέλ Φερέιρα στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Επιστρέφουν μετά τους τραυματισμούς τους οι Μαουρίσιο και Βαρέλα.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (24/11) με τον Αμπέλ Φερέιρα να έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των τραυματιών Λέο Ζαμπά και Πόντους Βέρνμπλουμ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μίροσλαβ Στοχ, Λάζαρος Λάμπρου και Ενέα Μιχάι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Ο Αμπέλ Φερέιρα στο διάστημα της διακοπής και παρά τις απουσίες των διεθνών, δούλεψε στους τομείς που θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας και πλέον αυτό πρέπει ν’ αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Παρά την έλλειψη ρυθμού που πάντα επιφέρουν τα διαλείμματα για τις Εθνικές ομάδες, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, το καλό ποδόσφαιρο και τα θετικά αποτελέσματα.

Η τελευταία προπόνηση πριν της αναμέτρηση της Κυριακής (24.11) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και αφορούσε την τακτική και τις στατικές φάσεις τόσο ανασταλτικά όσο κι επιθετικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα