ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Ζαμπά

ΠΑΟΚ: Μπαίνει στο χειρουργείο ο Ζαμπά

bet365

Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στο μηνίσκο. Τακτικής συνέχεια για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Άλμπα - Ολυμπιακός με σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ στην Τούμπα (24/11-18:00).

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΑΕΛ έχει στο πρώτο κομμάτι της σεζόν έχει δείξει ότι είναι ένας αντίπαλος ικανός να κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ το γνωρίζουν πολύ καλά. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στην κόντρα με τους Θεσσαλούς κι εκεί εστιάστηκε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της Πέμπτης.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και κάποια παιχνίδια rondo, ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε τη σκυτάλη και ξεκίνησε να δείχνει στους παίκτες του τι θέλει να δει από αυτούς στον αγωνιστικό χώρο.

Τα ονόματα τον Πόντους Βέρνμπλουμ και Λέο Ζαμπά είναι τα μοναδικά στο ιατρικό δελτίο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει Λάρισας.

Ο Σουηδός μέσος συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση.

Την Παρασκευή (22.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα