Ολυμπιακός: Η απάντηση του Καραπαπά στον Βιεϊρίνια (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η απάντηση του Καραπαπά στον Βιεϊρίνια (pic)

bet365

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, τοποθετήθηκε στο Instagram του απαντώντας στις δηλώσεις του Αντελίνο Βεϊρίνια.
«Όταν αναρωτιέσαι σε ποιον ανήκει μια πουλημένη (αυτή που πωλείται ντε) ομάδα, τότε καλείσαι για δυσφήμιση του αθλήματος. Όταν ένας ποδοσφαιριστής που μόλις ισοφάρισε σε πρωταθλήματα (1) περίπου 20.000 ποδοσφαιριστές που πήραν 1 πρωτάθλημα με τον Βασιλιά που έχει μόλις 14 πρωταθλήματα περισσότερα από την 4η σε τίτλους ομάδα της χώρας, λέει αν τα πρωταθλήματα είναι καθαρά ή βρώμικα, είναι κλειστά τα αυτιά και τα μάτια των υπευθύνων… Υ.Γ. Άσε τα πρωταθλήματα του αυτοκράτορα και το αν είναι καθαρά, γιατί δεν έχεις μάθει να μετράς μέχρι το 44 και πες για το μοναδικό που πήρες και θα πάρεις σε όλη σου τη ζωή. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ;», τόνισε στο Instagram του ο Καραπαπάς μετά τα όσα δήλωσε ο Βιεϊρίνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα