Λούκας Σάσα: «Είναι απίστευτη η σύνδεση μου με τον κόσμο»

Λούκας Σάσα: «Είναι απίστευτη η σύνδεση μου με τον κόσμο»

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Είναι απίστευτη η σύνδεση μου με τον κόσμο»

bet365

Ο Λούκας Σάσα μίλησε για την εμπειρία του στον Άρη και χαρακτήρισε εξαιρετική την επιλογή των «κίτρινων». Αναφέρθηκε επίσης στον Μανώλη Σιώπη για τον οποίον έμαθε από τις πρώτες ώρες του στην ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «YELLOW RADIO» και αρχικά υποστήριξε ότι. «Νιώθω δικαιωμένος, ήταν η καλύτερη απόφαση για μένα να έρθω στον Άρη. Στην αρχή δεν ξέραμε αν κάναμε την καλύτερη δυνατή επιλογή, αλλά πλέον είμαι βέβαιος. Μου αρέσει η ομάδα, η πόλη. Είναι απίστευτη η σύνδεση που έχω με τον κόσμο. Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα παίζει καλά, αλλά υπόσχομαι πως θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ σε κάθε ματς. Ο Άρης είναι η ομάδα μου, τα χρώματά μου…».

Για τις θέσεις που παίζει μέσα στο γήπεδο: «Αν είναι να παίζω δεν με απασχολεί, ακόμα και… τερματοφύλακας! Αυτό είναι καλό για μένα σαν παίκτης και φυσικά για την ομάδα μου που μπορώ να την βοηθήσω με κάθε τρόπο. Μπορώ να παίξω δεξί και αριστερό μπακ, ακόμα και πίσω από τον φορ, αν και δεν θα είμαι πολύ χρήσιμος”.

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Είναι σημαντικό. Χάσαμε κάποιους σημαντικούς βαθμούς, με την ΑΕΚ είμαστε κοντά βαθμολογικά, οπότε θα έχουμε μεγάλη μάχη στην Αθήνα. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε όλες τις ομάδες καλά. Κι αν είμαστε σε καλή μέρα, μπορούσε σε κάθε ματς την νίκη».

Για την αγωνιστική αστάθεια της ομάδας του. «Είναι δύσκολο για μένα να σας δώσω μία εξήγηση. Είμαστε ποδοσφαιριστές επαγγελματίες, αλλά και άνθρωποι. Στον Πανιώνιο δεν ήμασταν σε καλή μέρα και δυστυχώς δεν κερδίσαμε. Με τον Αστέρα ακόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έφταιξε και το συζητήσαμε πολύ και με τον προπονητή μας. Πολλά ματς παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε, έτυχε σε ένα ματς να μην ήμασταν τόσο καλοί και να κερδίσουμε. Συμβαίνει αυτό στο ποδόσφαιρο…».

Για το γεγονός ότι πέρασαν τρεις διαφορετικοί προπονητές από την ομάδα και τη συνεργασία με τον Μίκαελ Έννγκ. «Στα τελευταία ματς πήραμε 10 βαθμούς, έχουμε καλή ατμόσφαιρα στις προπονήσεις. Ο Ένινγκ μιλάει μαζί μας, προσπαθεί να μας περάσει την φιλοσοφία του και τα πάμε πολύ καλά. Με τις αλλαγές προπονητή, αλλάζει φιλοσοφία συνεχώς και προσέγγιση σε κάθε ματς και είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή».

Για τη σύγκρισή του με τον Μανώλη Σιώπη: «Όλοι μιλούσαν για τον Σιώπη όταν ήρθα στην ομάδα και είδα αρκετά ματς, είδα τον τρόπο που μάχεται και τρέχει. Λατρεύω τον τρόπο του. Δεν νιώθω όμως κάποια πίεση από την σύγκριση. Ο καθένας έχει την δική του ποιότητα. Μετά από τόσο καιρό, νιώθω πολύ ωραία που με αγαπάει ο κόσμος».

Για τους στόχους του Άρη και το τατουάζ που έκανε στο χέρι του με τον «θεό του Πολέμου»: «Πρώτα θέλουμε στο Πρωτάθλημα το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο στόχος στο Κύπελλο είναι να το κατακτήσουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά δουλεύουμε γι αυτό. Σε ότι αφορά το τατουάζ, ήθελα να κάνω κάτι, σχετικά με την Ελλάδα. Οπότε σκέφτηκα να κάνω έναν πολεμιστή. Ήθελα να έχει ένα νόημα, να αντιπροσωπεύει όσα ζω στην Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που άρεσε σε όλο τον κόσμο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα