ΠΑΟΚ: Πανέτοιμοι Βαρέλα και Μαουρίσιο (pics)

ΠΑΟΚ: Πανέτοιμοι Βαρέλα και Μαουρίσιο (pics)

ΠΑΟΚ: Πανέτοιμοι Βαρέλα και Μαουρίσιο (pics)

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Χοσέ Μαουρίσιο έχουν αφήσει πίσω τους τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός αγωνιστικής δράσης και δηλώνουν πανέτοιμοι για την συνέχεια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη (12/11) δείχνοντας να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που το τελευταίο διάστημα τους είχαν κρατήσει μακριά από την αγωνιστική δράση.

Ο Φερνάντο Βαρέλα και ο Χοσέ Μαουρίσιο συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το φιλικό παιχνίδι με την Δόξα στη Δράμα το απόγευμα (17:00) της Τετάρτης (13/11).

Αμφότεροι έστειλαν τα δικά τους μηνύματα, μέσω του Instagram, για την επιστροφή τους και την συνέχεια.

«Νέο ξεκίνημα, αλλά με τους ίδιους στόχους», ανέφερε στο μήνυμα του ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ από την πλευρά του ο Χοσέ Μαουρίσιο τόνισε: «Ας αρχίσουμε ξανά, όχι άλλοι τραυματισμοί».

New beginning,but the same goals ”thebeastway”

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Varela 5 (@fvbeast05) στις

Let’s start again, no more injuries

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mauricio Jose Da Silveira Jr (@mauricio_silveira88) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα