Ζαμπά: «Μην τα παρατάς ποτέ» (pic)

Ζαμπά: «Μην τα παρατάς ποτέ» (pic)

Ζαμπά: «Μην τα παρατάς ποτέ» (pic)

bet365

Το ιδιαίτερο μήνυμα που έστειλε ο Βραζιλιάνος επιθετικός του ΠΑΟΚ, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, και το όνειρο που έχει για το μέλλον του.

Ο Λέο Ζαμπά δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Έχοντας χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός μοιάζει σαν να ψάχνεται να βρει τον εαυτό του και να επιστρέψει.

«Ξέρετε ποιο είναι το όνειρο; Να μην τα παρατάς ποτέ. Όλα έχουν τον σκοπό τους, με την... μάχη, με την πίστη. Να μην σε νοιάζει τι λένε, αν πιστεύει και θέλεις κάτι πολύ, τότε έχεις όλη τη δύναμη για να συνεχίσεις. Οι άλλοι είναι απλά θεατές. Να ξυπνάς καθημερινά και να ορθώνεις το ανάστημα σου και να είσαι σίγουρος ότι ο Θεός ετοιμάζει όμορφα σχέδια για σένα... Έχω ένα όνειρο», ανέφερε σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ο 21χρονος άσος του «Δικεφάλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα